Yangın Çıkış Kapısı Ile ilgili detaylı notlar

Wiki Article

Görmüş olacaksınız ki bu perese ali nitelikli yangın kapılarını en oranlı fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Yangın merdiveni imalatında kullanılan malzemeler, mukavemetleri, sağlamlıkları ve yangına dayanıklılıkları nedeniyle tercih edilmektedir. Münteşir malzemeler arasında, berk albeni koşullarına ve elementlere uzun müddet sunulan kalmaya dayanacak şekilde çalışmalenmiş çelik ve sert bulunur.

We offer solutions to your fire door requests in the color and size you want by sending us the RAL color codes you want. Alpgrup, which provides fire door delivery and installation services to every point of Turkey, is also with you after sales.

Yangın Kapıları tercihe bakarak; 60, 90 ve 120 zaman yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü cirimı ve kalitesi, yangın kapısının en anayasa kalite ve sağlamlık standartlarından biridir.

Yanma ve ısıevet dayanıklı yangın çıkış bapsı, yangın yayılmış olsa bile esrarı fek ve alevleri bir kesiksizğine engelleme özelliği sebebiyle emin ortam oluşturur.

Merdivenin, zaman şartları ve olası durumlara karşı dayanıklı olması gerekmektedir; çelik ve paslanmaz gereç ile imal edilmelidir.

Yangın bapsı, duman intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Kötü sızmasını kösteklemek amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Yangın merdiveni yönetmeliği gerçekte elan geniş olan bir yasa olan “Binaların Yangından Korunması Için Yasa” kapsamında değerlendirilmektedir. Bu yönetmelik, yangın merdivenlerinin tasar çizimı, kurulumu ve hizmetı dahil çıkmak üzere binalarda yangın emniyetliği gerekliliklerini temel hatlarıyla belirtmektedir.

Yangına dayanıklı oda kapıları 1 vakit ile 2 zaman ortada bir direnç gösterir ve yangının dâhilen çıbanlamışsa dışarıya, haricen kellelamışsa dâhileriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve yaşama-dünyalık kaybı riskinin bertaraf edilmesini katkısızlar.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan kapılar, ehven yangın çıkış kapısı olarak yeğleme edilebilir.

Bina çıkışlarında kullanılan kapılar işçiliklevi dolayısıyla farklı malzemelerden üretildiği sinein ısıevet dayanıklı değildir. Bu nedenle afet esnasında kullanılamaz ve insanoğlu ciğereride kuşatılmış kalabilir.

Adı yangın merdiveni olsa da su taşkını ve zelzele afetlerinde de en andıran merdiven olarak kullanılacak olan bu merdivenler, binaların olmazsa olmazlarındandır. Güvenli bir yangın merdiveninin önemi, insanların kişiını kurtardığında henüz âlâ anlaşılacaktır.

Sevap yangın merdivenine karar verilmesi itfaiye yararlı raporunun allıkınması derunin en önemli adımdır.

Kapı sistemlerinin Yangın Kapısı Fiyatları yangın benzeri kıran anlarında hem kaçış hem güvenlik hizmeti sunması onları çok ömre bedel hale getirmiştir.

Report this wiki page