Yangın Merdiveni Kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

Özellikle duyar ve kıymettar materyallerin olduğu odaların baplarının pekâlâ yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Bu nedenle daha erdemli bir fiyata sahip olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın bapsı, yangın esnasında kayırma sağlamlamaz ve bu nedenle henüz düşük bir fiyata sahiptir.

Kanat adetsı yahut kullanılması maksut menteşelerden kollara kadar kaliteli bir malzeme ile strüktürlacak üretimlerde yangın bapsı yükselmekı belirlenebilmektedir.

Yangın yönetmeliğinde anlatım edilmiş olduğu üzere kapıların kendiliğinden kapanması gerekmektedir. Kapıların bizatihi kapanmasını sağlayıcı yaylı menteşelerdir.

Yangın Kapısı Kolu aşağı sağlıklı itilerek bapnın kolaylıkla açılmasını sağlayıcı ürkü Düzen yapısında kullanılır. Ateş anında ihtiyaç mahsus bu aparat oldukça işlevsel ve falsosuz olmalıdır.

Yangın kapılarının üretim amacı sima esenlığını yangın ve kötü gazının etkilerinden izole etmektir. İnsanların kaçışlarını güvenli bir şekilde yapmalarına yardımcı olur.

Yangın kapısı, isminden de anlaşılacağı kadar yangın ve benzeri müstacel durumlarda insanların en hızlı ve sağlamlıklı bir şekilde tahliye edilmesini sağlayan kapı sistemleridir.

Bu sınıflandırma, Yangın Merdiveni Kapısı yangın baplarının ne derece süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A klası bir yangın bapsı çoğunlukla 60 dakika, B dershaneı bir yangın kapısı ise 30 dakika süresince yangına karşı peklik gösterebilir. Yangın bapsı seçerken, bu metanet sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Yangın Bapsı evgin durumlarda binadan dünyaarı çıkış sağlamlamanın huzurı dizi yangının özge alanlara ve taksimmlere sıçramasını da engeller. Sonunda yangının denetçi altına hileınması kolaylaşır ve elan şu denli mazarrat vermesi önlenir.

Yangın kapısı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın saksılayınca ortaya çıdem dumanın ve erdemli ısının hariçarı çıkmasını önlemek dâhilin bapnın sapa stabil kapanması gerekir. Bunu da sağlayan yangın bapsı kilididir.

Yangın takkadak bapların katkısızlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Kapısı Menteşesi kalitesi ve başka Yangın Bapsı Aksesuarları ile uyumuyla güzel orantılıdır. İçerideki duman ve ısının hariçya yansımaması kucakin bapnın hızla kapanması çok önemlidir. 

İnsan yoğunluğu ziyade olan, kişilerin tıknaz halde yaneşeliığı veya girip - çıktığı bütün projelerde yangın ve evgin kalıp önlemi olarak Yangın Kapısı yararlanmaı kanunen şense koşulmuştur. Yangın Kapılarının en pıtrak kullanıldığı projeler arasında;

Sandık üzerindeki fitil yuvasına usturuplu faik nitelikli ısıyla genlehandan yangın fitili kullanılmaktadır.

Not: Haberde adı güzeşte şirket isimleri ve yangın kapısı fiyatları, referans olarak alfabelmamıştır. Oluşacak maddi ve içsel sorunlardan Tempo Online mesul tutulamaz.

Report this wiki page