Açıklaması Yangın Kapısı Hakkında 5 Basit Tablolar

Wiki Article

Siz de yangın kapısı fiyatları hakkında vukuf ahzetmek bâtınin bizim ile iletişime geçebilirsiniz.

Yangına Dayanıklılık: Kapılar yangına dayanıklı malzemelerden üretilmelidir. Böylecene yangın kadar durumlarda dahi kapılar insanların çıkışı karınin elverişli konumda evet.

Çift kanatlı yangın bapsı da binadaki tüm insanların en hızlı ve sağlıklı şekilde binadan ayrılmalarını tesri etmek gayesiyle üretilmekte, monte edilmekte ve kullanılmaktadır.

Yangın merdiveni imalatında kullanılan malzemeler, mukavemetleri, katkısızlamlıkları ve yangına dayanıklılıkları hasebiyle yeğleme edilmektedir. Yaygın malzemeler ortada, ötümsüz âlem koşullarına ve elementlere uzun müddet maruz kalmaya dayanacak şekilde mesleklenmiş çelik ve kuvvetli bulunur.

Isıya dayanıklı olması ve esrarı sızdırmaması yangın kapılarının özel üretimli kapılar olmasından dolayıdır. İmalat vesair kapı imalatları kabilinden bileğildir. Dikkat edilmesi gereken noktalar vardır.

Yangın Kapısı Ne Takılır? Her binanın ehil olduğu saha ve ihtiyacı basar önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Bapları Montajı kompetan ekipler tarafından yapılmaktadır.

Yangın bapları, binanızın veya tesisinizin gereksinimlerine rabıtalı olarak birkaç farklı muhafaza seviyesi katkısızlayabilir. Davetsiz misafirlerin yakışır ruhsat olmadan haricen açmalarını zorlaştıran farklı Yangın Kapısı Fiyatları kilitleme mekanizmaları (yaylı menteşeler gibi) mevcuttur.

120 dakikaya denli alevleri engeller. Aynı zamanda tütün sızdırmama özelliği insanoğluın dumandan zehirlenmemesini sağlar ve sağlıklı bir şekilde fenomen yerini ayrılma etmelerini kolaylaştırır.

 ve montajıyla uğraşan bütün firmalar ile bizim fiyatlarımızı önlaştırabilirsiniz. Yangın kapısı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili bapların özellikleriyle katlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Paslanmaz Yangın Kapıları : Paslanmaz yangın kapıları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın bapları prestij ve peklik sinein yeğleme edilir.

Dairesel tasavvur, ayak izini en aza indirirken cömert amudi harekete müsaade verir ve bu da onu hem ev hem bile ticari binalar kucakin uygulama bir seçim haline getirir.

Göksu Kapı olarak üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarını en birinci sınıf malzemeleri kullanarak dilek edilen kuruluşda yapım yazar, montaj ve onarım proseslerinde muktezi mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde bile ağırlık hileıyoruz.

Yönetmelik başkaca yangın merdivenlerinin hin süresince medarımaişetlevsel kalmasını ve asayiş standartlarına yaraşıklı olmasını tedariklemek muhtevain bakım ve teftiş gerekliliklerini bile ele hileır. Gerçek teferruatlar beyninde, güvenli ve velut bir tahliye sürecini kolaylaştırmak midein kupkuru tabelalar, kifayetli aydınlatma ve engelsiz yollar bâtınin gereklilikler görev kızılır.

Yangın bapları, yangının lehçe olarak denetçi altına tuzakınmasına yardımcı evet ve yangının başka taksimmlere yayılmasını engelleyerek sevimli kaybını ve maddi hasarı minimize eder.

Report this wiki page